Staarmetroseksuaalil läks kops üle maksa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauniskuju Vaido Neigaus
Kauniskuju Vaido Neigaus Foto: Vaido Neigaus

Staarmetroseksuaal Vaido Neigausil läks hiljutisel Rootsi laevakruiisil kops üle maksa ja ta viskas, enda ja oma kaaslase au riivanud tütarlapsele, karistuseks näkku joogi.

«Olen tsipa murelik. Olin Neigausega ühel Rootsi laevakruiisil ning ma ei teagi, kas seda mille tunnistajaks olin, saab normaalseks pidada,» pajatab üht kummalist intsidenti pealt näinud Elu24 lugeja. 

«Nimelt nähvas üks tütarlaps baarileti ees midagi meie staarlaulja Neigausile ja too viskas talle joogi näkku. Neigausi kõrval seisis ka tema sõbranna, kes samuti viskas mõlemas käes olevad joogid tollele tüdrukule näkku,» räägib pealtnägija.

«Algul tundus asi naljakas, aga teisalt jälle, kas selline käitumine võhivõõrastega on ikka normaalne? Kuulsustele öeldakse kindlasti iga päev midagi inetut või vaadatakse neid veits imelikult, aga nad ei torma ju sellepärast  kohe kaaskodanikele kättpidi kallale?»

Elu24 palus juhtunu kohta kommentaari ka asjaosaliselt endalt, staarmetroseksuaal Vaido Neigausilt.

Neigaus: Jah, tõesti juhtus selline situatsioon... Kuid see oli igati õigustatud, sest see võõras tüdruk loopis solvavaid sõnu mulle ja minu sõbratarile.

Mulle ei meeldi, kui mu sõpradele halvasti öeldakse ja veel vähem, kui seda teeb inimene, keda ma üldse ei tea.

Loomulikult suutis see ülbe tüdruk viia mind selleni, et ma suure südamerahuga viskasin sellele ülbikule joogi näkku. Loodan, et see värskendas teda!

Mida arvad Sina, millise piirini tohiks staarid enda ja oma lähikondlaste au ja väärikuse kaitsmisel minna? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles