Jeesus telefonipostil?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeesus telefonipostil?
Jeesus telefonipostil? Foto: tabloidprodigy.com

USAs Louisiana osariigis ilmus teeäärsele telefonipostile Jeesuse kujutis.

Tegemist ei ole siiski õige kujutise, vaid viinamarjaväätide poolt tekitatuga, edastab current.com.

Teel sõitnud märkasid kummalisust ja tegid sellest fotosid.

«See lausa kargas ilma. Ma pomisesin enda ette, et see näeb välja nagu oleks telefonipostil Jeesus. Võib-olla andis ta meile enda olemasolust sellisel viisil märku ning et ta vastab meie palvetele,» lausus seda näinud Rickey Navarre.

Kohalike ametnike sõnul on see teeäärne «vaatamisväärsus» ohtlik, kuna viib autojuhtide tähelepanu teelt kõrvale.

Ametnikud lisasid, et viinamarjaväädid on end jõudnud keerata ka kõrgepingeliini ümber. See taimekooslus plaanitakse eemaldada.

Kui kummalisus laiemale üldsusele teada sai, hakkasid ametnikud kiiresti tegutsema, et kellelgi ei tuleks pähe hakata Jeesuse juurde ronima.

Kohaliku elektrifirma juht Mike Heinen sõnas raadiojaamale KPLC antud intervjuus, et mida kiiremini viinamarjaväädid eemaldatakse, seda parem.

«Tahtsime seda millalgi teha, kuid kuna sellest on saanud vaatamisväärsus, siis tuleb seda teha võimalikult kiiresti. Me ei soovi, et keegi sinna otsa Jeesust katsuma ronib. Kirik on Jeesuse juures olemiseks märgatavalt ohutum ja sobivam koht,» selgitas Heinen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles