Uku Suviste jäi pika ninaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalimakuulus Inglise lauljanna Sonique annab 10.09.2010 Tallinnas Lounge Deja Vu's privaatse kontserdi
Maalimakuulus Inglise lauljanna Sonique annab 10.09.2010 Tallinnas Lounge Deja Vu's privaatse kontserdi Foto: Lounge Deja Vu

Seksikas laulumees Uku lootis nii väga, et saab läinud laupäeval Jūrmalas galakontserdil laulda koos Läti diiva Laima Vaikulega, kuid võta näpust…


«Mõtlesin, et kuna mul on kolm lugu, siis miks üks ei võiks neist olla duett, kui Laima ka seal on. Aga kahjuks ta seal ei esinenud…» õhkab Uku Õhtulehes.
Laima ise kooslaulmist ei välistanudki, kuid sõnas: «Sellisel juhul ei peaks mina teda otsima, vaid tema mind. Kui ta tõesti tahaks seda ja tal oleks piisavalt tahtejõudu ja läbilöögivõimet, siis ma isegi mõtleksin selle peale.»

Selle asemel peab Uku leppima Briti poplaulja Sonique’ga, kellega ta esineb koos reedel sohvabaaris Déja Vu.

Aga Laimal on Eestimaaga omad sotid. Ta pole siin käinud 2002. aastast. Lauljatar arvas, et ehk ei meeldinud talle Tallinnas seepärast, et korraldajad tegid kehva tööd. Samas meeldib talle Vilnius:  «Näiteks Vilniuses käin kas või kaks korda aastas. Mulle pakutakse seal häid esinemiskohti, publik on ilusasti riides. See on tõeline pidupäev!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles