Pildid: Karm, aga ilus eesti poiste hullus - «inimlipp»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa poisil Randol on komme teha «inimlippu» ehk inglise keeles «flagi»
Saaremaa poisil Randol on komme teha «inimlippu» ehk inglise keeles «flagi» Foto: Erakogu

Seda juba iga päev ei näe!

Elu24 fänn Martin saatis meile järgmise sisuga kirja:

Sooviksin jagada teiega oma kogemust, näidata asja, mida te iga päev ei näe. Nimelt , Minu sõber, Rando O. on juba aastaid tegelenud street workoutiga ning tänu sellele ka kasvatanud piisavalt lihaseid ja enesekindlust et teha asju, mida lihtsurelikud ei tee. Kindlasti võib järgnev teema tuua talle ka veidi pahandust politseiga, kuid see on kõigest puhas adrenaliin.

Foto: Erakogu

Randol on komme teha «inimlippu» ehk inglise keeles «flagi». Alguses sai ära proovitud kõiksugused postid ja liiklusmärgid erinevates kohtades üle Euroopa. Sellest jäi talle aga väheks, mees tahtis kõrgustesse.

Foto: Erakogu

Eelmisel suvel sai ujumas käidud Kihelkonna vallas, kus on meie Saaremaa oma Pisa torn. Kiipsaare majakas on Vikipeedia andmetel 26 meetrit kõrge. Selle tipus ühe «flagi» tegemine ei olnud probleem.

Sõbra ammune unistus teha «flagi» mõne kortermaja aknal sai alguse sellest, kui saatsin talle eelmisel aastal pildi, kus üks sakslane seda tegi. Sellest ajast on see ka Rando unistus.

Foto: Erakogu

Rando unistus sai teoks mõni nädal tagasi, kui ta helistas mulle ühel külmal päeval ning ütles, et lähme teeme asja ära.

Algul ei saanud ma aru, millest jutt käib. Olin teema juba unustanud, kuid kui hakkasime ronima viiendale korrusele, siis taipasin mis plaan mehel meeles mõlgub. «Flag» viienda korruse aknast, Kuressaare kesklinnas, saigi tehtud. Tol hetkel oli tema elu minu kätes, kuna hoidsin teda kinni nagu on juuresolevalt pildilt näha.

Lähiajal on meil minek juba viieteistkümnendale korrusele, et teha ka seal aknast välja «flag». See kõik on küll ohtlik ning väiksemgi libastumine surmav, kuid nagu öeldakse: kes ei riski, see šampanjat ei joo!

Aitäh tähelepanu eest!

Sa elad vaid korra, miks mitte siis riskida eluga? Meist mitte keegi ei taha vanana meenutada, et elu oli vaid üks mõttetu veniv tatt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles