Elu24 video! Rasmus Rändvee: superstaari saate finaalis arvas kogu žürii, et olen alkoholijoobes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile TV3s kuuendat hooaega alustava «Eesti otsib superstaari» auks kogunes reedel, 13. veebruaril džässiklubisse Philly Joe's staarisaatega seotud värvikas seltskond. Kohal oli nii superstaare, sarjast tuule tiibadesse saanud talente, saatejuhte kui ka kohtunikke. Teiste seas oli kohal ka «Eesti otsib superstaari» eelmise hooaja võitja, Rasmus Rändvee.

Rasmus pole viimasel ajal meedias palju figureerinud. Laulja on teinud viimaseid samme oma ansambliga Facelift Deer, et alustada teise plaadi lindistamist. Kriitiliselt vaadatakse üle kogu materjal ja otsustatakse, mis lõpuks albumile jõuab.

Sellel aastal lõpetab Rasmus ka keskkooli ning kuigi raha planeerib laulja teenida muusikaga, väärtustab ta haridust ja jätkab ka õpinguid ülikoolis. Mis ainet Rändvee edasi õppima läheb oleneb lõputunnistusest.

Rasmust oli «Eesti otsib superstaari» saate alguses hoiatatud, et ühel hetkel lööb talle kuulsus pähe ja ta «tõuseb ära», kuigi seda ei juhtunud. Saade andis lauljale võimaluse tuua oma ideed ka laiema publiku ette, mis on oli Rändvee arvates suurim pluss.

Rasmuse jaoks tegi saates osalemise kergemaks see, et ta tegi mitmeid otsuseid kergekäeliselt ja ei mõelnud enda jaoks keeruliseks. Enne saadet oli lauljal olnud päris suur lavahirm, mis on nüüdseks kadunud. Finaalsaates oli kogu žürii arvanud, et Rasmus on alkoholijoobes ,kuid tegelikult oli see pigem kaitserefleks, mis välja lõi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles