Naised varjavad oma riiete hinda partneri eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised ostlemas
Naised ostlemas Foto: SCANPIX

80 protsenti naistest ei avalda kunagi oma abikaasale või partnerile tõde selle kohta, kui palju nad šopates raha on kulutanud.

Uuring, kus osales 3000 naist, näitas, et tavaliselt lõppeb riiete, aksessuaaride ja jalanõude ostmine nende peitmisega ja hinna varjamisega, vahendab Buduaar.

Kui naised toovad koju eseme, mis võib nende meelest tekitada poleemikat või tüli, väidab kaks kolmandikku, et nad said selle väga soodsa hinnaga, neljandik toob uue asja vargsi koju, peidab kuskile ära ning hiljem riidekapist seda välja võttes teeskleb, et tegu on juba vana esemega ning mõned naised väidavad, et on riietuseseme ostnud allahindluse riiulist.

Uuringu eestkõneleja lisas, et naised otsivad vabandusi, sest nad tunnevad ennast süüdi liigses rahakulutamises ning vabandus, et selga pole midagi panna, on vaid nigel ettekääne.

Kas sina varjad oma riiete hinda partneri eest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles