Kiilakas Aigi Vahing tantsib Brooklyni tänavatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigi Vahing Brooklynis
Aigi Vahing Brooklynis Foto: Youtube

Aastal 2007 saates «Eesti otsib superstaari» saatejuhina tuntust kogunud Aigi Vahing esineb täna Brooklyni tänavatel perfomance`i tantsijana.

Aastal 2006 iseennast ja Ameerikat avastama sõitnud ning näitlejaõpinguid LAs alustanud Aigi Vahing elab täna New Yorgis Brooklyni linnaosas.

Aigi õpib USAs näitlemist, teda huvitab eeskätt teatrilava. New Yorgis on Aigi kohtunud ka nö õigete inimestega.

«LA-s tegin ka paar tükki, aga need pundid, kellega seal kokku puutusin, olid pigem huvitavad inimtüübid, kui teatrikunstnikud. New Yorgis on asi hoopis teine,» pajatas Aigi aasta tagasi portaalile Femme.ee.

Nädal tagasi väisas Aigi taas Eestit, kus pani nii mõnegi tuttava kulme kergitama, sest seltskonnadiiva oli maha lõiganud oma kaunid lokid ja kõndis ringi kiilakana.

Aigi andis nädala jooksul paarile meediaväljaandele ka intervjuu, sest peagi peaks USAs õnne otsiva draamatudengi sulest  ilmavalgust nägema elulooline raamat.

Vaata videoklippi Aigi Vahingu perfomance`i etteastest Brooklyni tänavatel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles