Võsapetsi staarehitajad varastasid Audi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Kääpa
Teet Kääpa Foto: Reporter.ee

«Võsareporteris» kuulsaks saanud petisehitajaid vennakseid Tiit ja Teet Kääpaid süüdistatakse rendiauto Audi Allroad tagastamata jätmises.


«Auto oli antud rendile 2 nädalat tagasi, rentnikud autoga kadunud. Politseis ka avaldus tehtud. Inimesed olid ka eelnevalt probleemivabalt sama autot laenutanud.
Rentnikud on samad kaksikud, Tiit ja Teet Kääpa, kes töölistele tünga tegid. Videos olnud Allroad on sama rendikas. Kui keegi peaks Audit kuskil nägema, palun helistada numbril 58117487 või 53498829 või teatada politseisse. Kui helistada ei saa, võib ps-i saata, äkki seisab see auto pikemalt kellegi maja lähedal vms. Vaev ei jää tasumata!» kurdab kasutaja JAWAmees foorumis Streetrce.org.

Kääpa-vennad sattusid Võsareporteri hammaste vahele seoses sellega, et jäid endi palgatud ehitajatele palgaraha võlgu, samuti nimetatakse neid petisteks erinevates ehitusfoorumites. Möödunud aastal võttis politsei Tiidu, Teedu ning nende kamraad Elmari kinni valeraha valmistamise ja levitamise eest. Võltsviiesajased, kõik sama seerianumbriga valmisid värviprinteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles