Briti poliitiku abikaasa töötas prostituudina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poliitiku abikaasa töötas prostituudina
Briti poliitiku abikaasa töötas prostituudina Foto: SCANPIX

Suurbritannia konservatiivse partei poliitiku abikaasa töötas prostituudina, teenides 70 naela tunnis.

53-aastase Michael Weatherley Brasiilia päritolu naine Carla töötas kolmes «massaažisalongis» nimede Bea, Adriana ja Bianca all, kirjutab news.com.au.

39-aastasest naine tegi ka kaamerate eest striptiisi ning pakkus oma teenust ühe ajalehe reporterile, kes salaja naise tegevust uuris.

Kui ajakirjanik talt küsis, et miks ta oma keha müüb, vastas naine et, «mulle meeldib, kliendid on toredad, töökohad on toredad ja teenin head raha».

Weatherley tutvus oma naisega kümme aastat tagasi tööreisil Rio de Janeirosse. Kinnitamata andmetel hakkas paar hakkas lahus elama selle aasta veebruarist. Brasiillanna on poliitiku teine naine.

«Olen kuuldust siiani šokis ning püüan seda seedida. Mul on tõendid, et me ei ela alates veebruarist koos ja olen valmis neid ka näitama,» lausus poliitik.

See paljastus heidab peaminister David Cameroni valitsusele negatiivset valgust, kuna veel üsna hiljuti võttis Weatherley abikaasat ametlikele üritustele kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles