Fotod: Elu24 loositud fännikohtumise võitja lahendas Skrillexiga kodumaise Vana Tallinna

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Oidram ehk artistinimega Vunts fännikohtumisel Skrillex'iga
Rauno Oidram ehk artistinimega Vunts fännikohtumisel Skrillex'iga Foto: Erakogu

Neljapäeval, 12.jaanuari öösel esines Tallinnas klubis Factory raju DJ-setiga produtsent ja diskor Skrillex, kellega Elu24 vahendusel oli võimalus kohtuda fännil nimega Rauno Oidram. Tänulik Vunts saatis Elu24le ka lõbusa kirja, mis kohtumisel juhtus.

"Tänu Elu24-le sai eesti hip-hop-dubstepi artist Vunts oma kaasaga (Marionette Ziina) Skrillexile, mitte, et muidu oleks minemata jäänd. Aga see polnud veel kõik. Kaasa kuulus ka kohtumine Tema endaga! Mida siis kinkida välismaisele staarile ja oma enda eeskujule: 1.oma muusikat 2. eestimaiseid kõrvatilku 3. Vana Tallinnat (viimase küll tarbisime koos ära)," kirjutas Vunts.

Foto: Erakogu

Jutuajamine kulges kahe artisti vahel muusikast, laulupeost ja tätoveerimisest. "Kuna jutt jõudis selleni, et olen tätoveerija, siis sai ka läbi naljaga arutatud talle pildi löömisest. Igati sõbralik inimene, super produtsent ja hea DJ. Üritusega võis igati rahule jääda. Oli tore! Ja kindlasti meeldejääv!" lõpetab muusik positiivse tooniga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles