Staarlehepillimängija ründab taas talendiks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisel TV3 ekraanile jõudvas talendiotsingusaates jõuab lavalae lehepillimees Erki-Andres Nuut.


Erki-Andres võib puhta südamega teatada, et esineb naturaalpillil, nimelt piisab talle muusika mängimiseks lihtsast rohuliblest. «Pingutad rohulible pöialde vahele, puhudes ja pingest pöialdega muutes saab viisi kätte,» seletas ta ise. «Seni pole ma odrast paremat lehepillitaime leidnud, aga tavaline oras on kah väga hea. Odral on väheke pehmem ja mahedam heli.»

Kolmeaastase staažiga lehepilliinterpreet ütles, et suudab enamvähem kõike mängid: «Mõned lood sobivad ikka väga hästi, näiteks Santa Luicia ja Summertime. Muud muusikat saab kah mängida, aga see kõik ei kõla nii efektselt.»

Pole see esimene kord tal suurele lavale oma oskusi näitama minna. Mullu kevadel osales ta Kanal 2 saates «Talendijaht» ja jõudis publiku häälte tiivul finaali. Aga siis sai saatuslikuks Mart Juure negatiivne hoiak. Aastavahetusel pääses ta suure Venemaa samasuguses saates «Kuulsuse minut» samuti lõppvõistlusele, kuid jäi sealgi esikohata. Näis, mida arvavad karmid kohtunikud Valdo Randpere, Kristiina Heinmets ja Mihkel Raud tema oskuste kohta «Eesti talendis»?

Kuula Erki-Andrese stiilinäidet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles