Fotod: modellihakatised sunniti poolpaljalt kaamera ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell» üheksas saade
«Eesti tippmodell» üheksas saade Foto: Toomas Volkmann

Tänases Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» pidi osalised end tõestama Goldtime ehetereklaami pildistamisel. 

Fotode autor on Toomas Volkmann.

Foto: Toomas Volkmann

Saate parim pilt! Katjal soovitati lähikaadrite puhul lõug kõrgemale tõsta. Kohtunikud kiitsid samas tema professionaalust ja Liisi ütles, et ta ei kardaks Katjat juba praegu välismaa moelavadele saata.

Foto: Toomas Volkmann

Hendrik avaldas fotograafile muljet koostöövalmidusega. Moeshow'l oli ta väga tubli, aga soovitati ikkagi rohkem harjutada.

Foto: Toomas Volkmann

Aule avanes fotograaf Toomas Volkmannile täiesti teise poolepealt ja talle see meeldis. Liisi kritiseeris Aule kõnnakut ja soovitas harjutada vale suurusega kingadega käimist.

Foto: Toomas Volkmann

Gerili tegi ilusa pildi, kuid castingul olevat ta liiga palju jutustanud ja arvamust avaldanud. Liisi rõhutas, et tark modell ei vali endale kunagi ise riideid.

Foto: Toomas Volkmann

Liise jäi kaamera ees poseerides hätta, sest pelgas, et liiga napp vestike paljastas rohkem kui vaja. Liisi kinnitas, et tegelikult sealt miskit ei paljastunud.

Foto: Toomas Volkmann

Sandrol olevat ainult kolm erinevat nägu. Liisi Eesmaale aga need kolm nägu just väga meeldivad ja ta usub, et Sandro võiks nendega kaugele jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles