Publik võib trikimehelt trikki nõuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: promo

Trikimees Jürgen Veber pakib oma trikikohvrid ning suundub sügistuurile «Tour de Estonia» mööda Eestimaa kultuurimajasid.


Show kestab poolteist tundi, täis uusi ja veel mastaapsemaid illusioone, kaasahaaravaid trikke ning humoorikaid vahepalasid. «Tour de Estonia» on suurim tuur, mis sel sügisel Eestis liigub. Kahekrooniseid ei vahetata enam lihtsalt viiesajasteks, vaid nüüd juba eurodeks ning seda parima võimaliku kursiga!

Tuuri teeb eriliseks see, et tulevane publik võib meistri kodulehel www.jyrgenveber.com esitada trikisoovi: millist mustkunsti peaks Veber laval tegema? Parim soov valitakse välja ja Veber õpib selle tuuri ajaks selgeks.
 
«Pärast aastast pausi ning pisikest «isapuhkust» on mul väga hea meel kohtuda taas Tallinnas oma sõpradega, kes mind varasematel aastatel sedavõrd soojalt laval vastu võtnud on, ning mul on eriti hea meel, et sel aastal on mul esimest korda võimalus kohtuda ka kõigi teiste toredate inimestega üle terve Eesti. See on midagi sellist, mida mina ise olen oodanud juba väga pikka aega ja suur rõõm on tõdeda, et sel sügisel saab see viimaks ka teoks,« lausus Jürgen.
 
Piletid hinnaga on 100 - 260 krooni on müügil Piletilevi müügipunktides üle kogu Eesti ja Piletilevi.ee leheküljel.

Millist trikki soovid sina näha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles