David ja Victoria Beckham panid «Beckinghami» palee müüki

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: SCANPIX

USAs kolinud Briti staarid David ja Victoria Beckham panid neile kuuluva maamõisa müüki.

Kinnisvaramaaklerite sõnul on Beckingami paleeks hüütav mõis koos oma 6,9 hektari suuruse maaga väga magus kinnisvara, kirjutab Daily Mail.

Paar ostis selle Hertfordshire`is Sawbridgeworthis asuva villa koos maaga 1999. aastal 2,5 miljoni naela eest. Selle praegune hind arvatakse olevat 18 miljonit naela.

Aastate jooksul kulutasid omanikud mõisa renoveerimisele ligi 20 miljonit naela. Villa juurde kuuluvad sise- ja välisbassein, väike loomaaed, lindistusstuudio, piljardituba, jõusaal ja mitu tenniseplatsi.

Maalapp on jagatud kolmeks osaks, kus igal osal on oma kujundus. Need osad on järveäärne, romantiline ja ornamentaalne.

Perekonnale lähedal seisva allika sõnul tahavad Beckhamid USAsse elama jääda ja selle tõttu loobutakse Suurbritannias tühjalt seisvast kinnisvarast.

Pere kolis koos kolme lapsega, 11-aastase Brooklyni, kaheksase Romeo ja viisese Cruziga USAsse kolm aastat tagasi, kui David Beckham hakkas mängima LA Galaxy ridades.

Beckhamitel on maja ka Beverly Hillisis, loss Prantsusmaal ja luksuskorter Dubais.

Fotot vaata siit, siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles