Algab romantikasari «Natalia saatuse lained»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Natalia saatuse lained»
«Natalia saatuse lained» Foto: Kanal 2

Täna kell 17:00 alustab Kanal 2s uus argipäevane romantikasari «Natalia saatuse lained». See on on ilus lugu neiust, kes peab võitlema oma armastuse ja õnne eest.

Loo kangelanna on vaesest perest pärit Natalia, kes elab Kariibi mere saare rannakülas. Juhuslik taaskohtumine tema kunagise lapsepõlvekaaslase, rikkast suguvõsast pärineva Luis Manueliga muudab nende saatust – nad armuvad meeletult. Noormehe isa sunnib aga poega abielluma oma ärikonkurendi tütre Perlaga. Armukade naine otsustab Natalia elu põrguks teha. Sündmuste käiku muudab ootamatu saladus minevikust, mis annab Nataliale võimaluse oma armastuse eest võidelda.

Nataliat kehastab Venetsueela modell ja teletäht Sabrina Salvador. «Armusin üha uuesti ja uuesti Natalia karakterisse. Natalia on armas, energiline ja metsik tüdruk. Ta on võitleja,» kirjeldab Salvador oma Natalia karakterit. «Usun, et ka vaatajad armuvad sarja tegelastesse,» ütleb näitlejatar.

«Natalia saatuse laiend» on Kanal 2s argipäeviti kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles