Galerii: Ülemeelik öö lateks-kaunitaride seltsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Napilt katvad korsetid, latekspüksid ning seda kõike täiustav komponent - piits! Möödunud laupäeval, 7.veebruaril toimus  klubis Teater sensuaalne pidu Erotic Cinema «Latex Queens», mis tõi salajased unistused ja filmidest tuntud karmid sensuaalsused naisikoonid klubi Teater lavadele.

Sensuaalne peo nimi annab vaid aimu, mis kohapeal toimuda võis, sest laupäevane öö klubis Teater oli täiesti ebamaiselt kuum. Napid latekskostüümid ning erootilised lavashowd klubi Teater kaunitaride poolt, võtsid hingetuks kõik pealtvaatajad ning andsid öistele fantaasiatele uue tähenduse! Kui igapäevaelus on pigem levinud arusaam, et  ohjad on mehe käes, siis sel ööl oli võim vaieldamatult naistel.

Sensuaalne Erotic Cinema pidu möödus meeleolukalt, kui kurku kuivama paneva show kõrvale nauditi lugematul hulgal šampanjat Selline ülemeelik pidu kestis varaste hommikutundideni, kui viimased klubikülastajadki naerusuil lahkusid.

Sel nädalal ootab klubis Teater kõiki suurejooneline Havana Especial 1962, mis toob reedesel ööl klubisse Teater piiramatult maitsvaid Havana kokteile ning 50 Shades Of Grey kuulsa filmi esilinastuse ametliku Afterparty! Juba laupäeval vallutab maailma romantiline Valentinipäev, mis toob klubisse Teater vapustava live kontserdiga särava Cleo Stewarti (UK). 

Vaata ka sensuaalset galeriid laupäevasest üritusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles