Video! Mine lamba aastal lambakohvikusse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambad.
Lambad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lõuna-Koreas, Seouli linnas peidab end üks kohvik, mis meelitab külastajaid üsnagi unikaalsel viisil. Nimelt on igal huvilisel võimalus kohvi ja koogi kõrvalt lammastega sõbruneda.

Omanäoline paigake avati juba aastal 2011, ent kogub nüüd, lamaasta alguse eel, üha rohkem populaarsust.

Kohviku omanik Kwang-Ho: Ma ei tea kuidas see kohvik üle maailma tuntuks sai, aga siin on käinud väga palju inimesi üle terve ilma. Siin on käidud Makedooniast, Saudi-araabiast, Uus-Meremaalt ja isegi maadest, millest mul õrna aimugi polnud.

Külastajatele on sedalaadi kohvik vägagi meelejärgi.

Kohviku külastaja: Algul pidime siis külastama üht lambafarmi, aga see jäi liiga kaugele ja meil polnud selleks piisavalt aega. Siis me kuulsime sellest kohast siin Seoulis, kus saab näha ja katsuda lambaid ning me tulime siia. Nüüd saame tõesti näha ja sööta lambaid. Nad on siin väga suured! See on midagi uut ja lõbusat.

Foto: Reuters / Scanpix

Uus looma aasta saab alguse juba 19. veebruaril. Lõuna-Koreas sümboliseerib lammas lahkust ja alandlikkust ning austust vanemate inimeste vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles