Galerii: Adidas esitles Taukari ja Piret Järvise saatel uut kollektsiooni

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 10. veebruaril esitles Adidas oma Rocca Al Mare poekeses tuliuut kollektsiooni StellaSport. Õhtut viis läbi Karl-Erik Taukar, kes ka muusikaliselt meelt lahutas ning plaate mängis Piret Järvis.

Adidas StellaSport on uhiuus adidase spordikollektsioon, kus sport ja stiil on ühendatud julgete ja silmatorkavate värvide ning värskete mustrilahendustega, mis muudab kehtivat arusaama noorte spordirõivastest. Kollektsiooni on välja töötanud disainer Stella McCartney.

Foto: Meisi Volt

Disaineri ja moeblogija Helene Vetiku sõnul sobib StellaSport neile, kellele meeldib end nii vabal ajal kui ka sportides mugavalt tunda, olles samas nooruslik ja moekas. «Võin öelda, et rõivaid on väga mugav kombineerida argirõivastega ning lai värvispekter aitab sobitada ka olemasolevaid trennirõivaid,» rääkis Vetik. Helene Vetiku lemmikud on kollektsioonis põlvikud, trikood ning mustvalge mustriga kilejope, mis on esmavaatlusel justkui sigrimigriline, kuid tegelikult koosneb muster sadadest nägudest. «Üks päris tore ese on ka poksija stiilis šortsid, mida saab sobitada kõigi kollektsioonis olevate retuusidega,» lisas Vetik.

Foto: Meisi Volt

Uue kaubamärgi eelis on ka soodsam hinnatase kui adidas by Stella McCartney põhikollektsioonil. «Adidas StellaSport kollektsioon on loodud noorele aktiivsele tüdrukule, kes soovib olla moekas ja omada disainertooteid, kuid seda soodsama hinnaga,» selgitas adidas Eesti turundusjuht Liina Kadari.

Foto: Meisi Volt

Adidas StellaSport kollektsiooni kuuluvad riided, jalatsid ja aksessuaarid, mida saab kanda nii treeningsaalis kui ka linnatänaval, ent neis on kasutatud ka sportlikke saavutusi soodustavaid tehnoloogiaid.

Foto: Meisi Volt

Ootamatult julgete värvikombinatsioonidega sportlikud topid, rinnahoidjad ja retuusid on kõik valmistatud kiiresti kuivavast materjalist ClimaliteTM, mis tagab ülima mugavuse ja igapäevase kantavuse. Värve rõhutavad veelgi moodsad, firmamärgiks kujunenud mustrid ja siluetid, näiteks kombinesoonid ja kaheosalised komplektid.

Foto: Meisi Volt

Adidas StellaSport kevadsuvine kollektsioon on müügil Adidase kauplustes Tallinnas Rocca al Mare keskuses ja Tartu Lõunakeskuses. Kollektsioon täiendab juba olemasolevat sarja adidas by Stella McCartney, mis tähistab 2015. aastal kevad-suvise kollektsiooniga oma 10. aastapäeva ning kuhu kuuluvad jooksu-, jooga-, saalispordi-, ujumis-, vabaaja- ja talispordirõivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles