Oscari-gala õhtujuht on selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neil Patrick Harris Tony auhinnagalal
Neil Patrick Harris Tony auhinnagalal Foto: Reuters / Scanpix

87. Ameerika Filmiakadeemia auhindade kättejagamist hakkab juhtima näitleja ja muusikalistaar Neil Patrick Harris. Tseremoonia algab Eesti aja järgi 23. veebruari öösel kell 2.

«Me oleme väga õnnelikud, et Neil õhtujuhiks sai,» ütlesid gala produtsendid Craig Zadan ja Neil Meron. «Oleme teda tundnud kogu täiskasvanu ea jooksul ning näinud, kuidas ta filmides, sarjades ja laval särab. Tema osavõtt selle aastasest galast on kui ideaalne torm – kõik tema parimad küljed kohtuvad rahvusvahelisel laval,» lisasid produtsendid.

Neil Patrick Harris on kunagine lapsstaar, kes kogus taaskord tuntust sarja «How I Met Your Mother» ühe peategelase Barneyna. «on tõeline au olla sel aastal õhtujuhiks. Ma kasvasin Oscari-galade vaatamisega üles ja tundisn alati teiste õhtujuhtide vastu aukartust,» lausus Harris.

Foto: SCANPIX

Kanal 2 otseülekanne 87. Ameerika Filmiakadeemia auhindade ehk Oscarite jagamise tseremoonialt algab 23. veebruaril öösel kell 02:00. Sündmuse muudab kordumatult eriliseks see, et esmakordselt kandideerib Oscarile Eesti film. «Mandariinide» peaosades säravad Lembit Ulfsak ja Elmo Nüganen.

Ülekande alguses edastatakse staaride saabumist Los Angelese Dolby Theatre’i punasel vaibal. Ligi neli tundi kestev Oscarite auhinna-gala algab kell 03:30. Otseülekannet kommenteerivad filmieksperdid Lauri Kaare ja Timo Diener.

Kõigi nende rõõmuks, kes ei saa öösel otseülekannet jälgida, kordab Kanal 11 esmaspäeva, 23. veebruari õhtul punase vaiba osa ja Kanal 2 Oscari-galat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles