Elu24 loosib piletid kuumale peole, kus Laura Kõrgemäe agentuur modelle otsib!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu.
Kerstin Koort ja Laura Kõrgemäe
Invidia Agentuuri glamuurne avapidu. Kerstin Koort ja Laura Kõrgemäe Foto: Тийт Мытус

Sellel reedel, 13. veebruaril, peab Laura Kõrgemäe ja Kerstin Koorti modelli- ja promoagentuur Invidia klubis Hollywood maha linna kõige sensuaalsema ja müstilisema peo «50 Shades of Invidia». Peo üks toetajatest Elu24 loosib peole kaks VIP-piletit kahele!

Foto: promo

Bon Bon Lingerie esitleb peol «50 Shades of Invidia» enda uut salapärast pesukollektsiooni võtmes, mida varem nähtud pole. Mr. Grey would love the show!

Varjundite ööl on klubi Hollywood täis kauneid ja seksikaid Invidia agentuuri modelle! Koostöös Cointreauga esitleb Invidia enda hõrku ning jahutavat kokteili «Bite me». Kogu öö leiavad aset mitmed eripakkumised!

DJ pulti piitsutavad DJ Möls & DJ Henry. Laval astuvad ülesse Invidia enda Mr. Grey ja Anastasia eriti erutava tantsu-showga.

Sellel ööl on Invidia ka uute kaunitaride ja noormeeste otsingul – model scout!  

Palju üllatusi Invidia tüdrukutelt. Catch them if you can... 

Tutvu ürituse täpsema infoga Facebookis.

Hallide varjundite öö ilu võib teil jalad alt lüüa - olge eriti ettevaatlikud! 

Elu24 loosib peole kaks VIP-piletit kahele! Selleks, et võita, saada kiri märksõnaga 50 SHADES aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid tasuta peole saama! Lisaks ole meie fänn ka Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles