Adam Lambert: kõik artistid ahvivad kedagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: AP / Scanpix

Laulja Adam Lambert usub, et tänapäeva artistid kopeerivad alati mingil määral kedagi, sest kõike on juba varem tehtud.

28-aastane staar võttis antud teemal Twitteris sõna, kui ajakiri InTouch süüdistas Will Smithi lapsnäitlejast tütart Willow Smithi Lamberti stiili ahvimises.

Lambert, kelle stiili on kõrvutatud Tokio Hoteli laulja Bill Kaulitzi omaga, märkis, et Christina Aguilerat ja Lady Gagat inspireeris Madonna, keda omakorda inspireerisid Marilyn Monroe ja teised.

«Willow on väike tegija tüdruk, kuid me pole just eriti sarnased! No kuulge, InTouch, ärge üle pingutage!» sõnas laulja. «Kas te polegi kuulnud? Mina ahvin ju Bill Kaulitzit, nii et mingis mõttes ahvib ka tema? Õigus? Ja Bill kopeerib Rihannat.»

«Daamid ja härrad, tõde on see, et keegi ei kopeeri kedagi. Trendide järgimine on stilistide töö ja osa artisti tööst on trendikas välja näha. Ahvimise teemal narrimise võiks laste mänguväljakule jätta,» arvas ta.

«Võtkem näiteks Christina/Gaga vandenõu ja vaadakem Madonnat. Tundub, et nad mõlemad olid temast inspireeritud. Ja tema laenas teiste hulgas Marilynilt. See on see postmodernne ajastu - kõike on juba tehtud. Millegi teadvustamine ja sellele omalt poolt juurde lisamine on popstaaride kunst.»

Lambert lisas segaduste vältimiseks, et fännab kõiki nimetatud artiste ning tema väljaütlemisse ei peaks liiga tõsiselt suhtuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles