Millistel kuulsustel on geivanemad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert De Niro
Robert De Niro Foto: SCANPIX

Kooseluseadus on Eestis palju vastandlikke arvamusi tekitanud, kuid maailmas on väga palju geivanemaid. Millistel kuulsustel on aga omasooiharad vanemad.

Nendel kuulsustel on geivanemad:

Robert De Niro - Robert De Niro isa, kes tegutses 1970ndatel New Yorkis skulptori ja maalikunsnikuna. Pojaga ta oma seksuaalset orientatsiooni väga ei arutanud.

50 Cent - Cutis Jacksonil oli raske lapsepõlv. Ta kasvas üles isata Queensis ning tema ema oli biseksuaalne. Lisaks tarbis kuulsa räppari ema ohtrates kogustes narkootikume ning tapeti, kui poeg oli alles teismeline.

Jodie Foster - Näitlejatar, kes kandideeris juba 14- aastaselt Oscarile, elas nii venna kui kahe õega ühe katuse all ema ning tema tüdruksõbraga. Ka staar ise tuli aastaid hiljem kapist välja.

Anne Heche - Näitlejatar, kes on tuntud ka kui esimene Ellen Degeneresi tõsine tüdruksõber, elas noorena samas kodus oma geist isaga. Kuigi Heche'i isa eelistas teisi mehi, oli ta korduvalt oma tütart vägistanud ning teda isegi herpesega nakatanud. Näitlejatari isa suri AIDSi tagajärjel, kui tüdruk oli alles 13-aastane.

O.J. Simpson - Kuulus näitleja ning Ameerika jalgpallur, kes kogus enim tuntust olles süüdistatav mõrvaistungil, millest Simspon puhta nahaga pääses. Paljud aga ei tea, et Simpsoni isa oli kuulus «drag queen», kes esines kõikjal San Franciscos ning suri 1986. aastal AIDSi tagajärjel.

Amy Adams - Mitmekordsel Oscarikandidaadil polnud roosiline laspepõlv. Kui näitlejatar oli 11-aastane, lahutasid Adamsi vanemad ning tema ema kolis kokku oma naissoost kaaslasega. Näitlejatarile oli see nii suur šokk, et kolis elama oma perekonnatuttavate juurde

Loomulikult on need vaid mõned kuulsused, kellel on geivanemad. Ehk teate teiegi mõnda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles