Põneva «Meisterkoka» finaal täna ja uus hooaeg juba esmaspäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Meisterkokk»
Telesari «Meisterkokk» Foto: TV3

Juba täna õhtul näeb TV3 eetris, kellest saab sarja «Meisterkokk» neljanda hooaja võitja. Esmaspäeval jätkub aga uue Meisterkoka valimine, sest argiõhtutesse jõuab sarja viies hooaeg.

Foto: TV3

«Meisterkokk» on sari, kus amatöörkokkade seast otsitakse parimat ja seda kolme superasjatundja silme all. Teekonda Meisterkoka tiitli ja suure auhinnaraha suunas juhivad, suunavad ja hindavad kolm kohtunikku - tunnustatud kokk ja restoranipidaja  Gordon Ramsay, restoranide ja viinamarjaistanduse omanik Joe Bastianich ning kokk Graham Elliot.

«Meisterkoka» viiendal hooajal kutsutakse juba avaosas sarja superkööki kolmkümmend võimekamat konkurenti, keda ootab karm jõukatsumine. Näiteks juba teises osas on alles 22 võistlejat, kes peavad pooleteise tunni jooksul valmis tegema ainulaadse roa magustoiduks mõeldud ainetest. Kolmandas osas on köögis 20 parimat, kel tuleb osaleda sarja vaat´et kõige raskemas väljakutses - valmistada Mojave kõrbes süüa viiesajale sõjaväelasele. Seejärel tuleb end tõestada mereandidest loodud roaga ja teha õhtusöök mereäärse pulmapeo jaoks. Pinge on kohe algusminutitest kõrgelt kruvitud, pakkudes põnevat vaatamist nii neile, kes ise kokata armastavad kui ka neile, kel söögitegemist lihtsalt mõnuga jälgida meeldib.

«Meisterkokk» on TV3s igal argiõhtul kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles