Horsepower koos Sofia Rubina-Hunteri & Vladimir Võssotskiga restoranis Clazz!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina
Sofia Rubina Foto: Kontserdi korraldaja

Põnev vene ansambel Horsepower koos Sofia Rubina-Hunteri ja Vladimir Võssotskiga tuuritab Eestis. Täna, 06. veebruaril, astub kuulus vene grupp üles Tallinna Vanalinnas asuvas restoran Clazzis.

Horsepower on andekate ja loominguliste vene muusikute projekt. Koosseisu kuuluvad saksofonist Nikolay Moiseenko, kitarrimängija Anton Khabibulin, bassist Sergey Geyer ja trummar Petr Ivshin. Ansambel on ainulaadne ning huvitav muusikute kooslus ja viljeleb erinevaid stiile: mash-up’i, brit pop’i, jazzi, stadium pop’i ning muidugi hip-hop’i. Projekti eestvedaja Nikolay Moiseenko sõnul iseloomustab uut projekti kindlameelne sõnum, vokaaliga lood, harmoonia ning ootamatud põnevad hetked.

Foto: Restoran Clazz

Ansambliga astuvad koos lavale kaks tuntud eesti muusikut Sofia Rubina-Hunter ning Vladimir Võssotski, kes esitavad selle huvitava koostööprojekti raames ka oma loomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles