Laulja Tuuli Rand jagab laupäeval Uisuplatsi Eesti parima jäätantsupaariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Rand
Tuuli Rand Foto: promo

Ansamblist VÖÖRAD tuntud Tuuli Rand jagab laupäeval Uisuplatsi Eesti parima jäätantsupaariga: Taavi Rand/Irina Štork

Laupäeval, 7. veebruaril, kui kogu Eesti on Eesti Laulu esimese poolfinaali eel ärevuses, paneb kell 17.00 Harjumäe Uisuplatsil uisud jalga ja ennast proovile lauljanna Tuuli Rand. Koos Jäärevüüeater «Mizziga» (Uisukool Reval) tutvustab ta märtsis toimuvat ISU Iluuisutamise Juunioride MM-i. Seekordse  esinemise muudab eriliseks see, et temaga jagab jääd Eesti parim jäätantsupaar - Irina Štork ja Taavi Rand. 

Eesti Laulu poolfinalistid Liis Lemsalu ja Egert Milder esinesid uisutades eelmisel nädalavahetusel ja sõbrapäeval laulab Uisuplatsil juba järgmine Eesti Laulu poolfinalist Karl-Erik Taukar.

ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015 toimub 4-8 märts Tondiraba jäähallis. Jaanuari ja veebruari nädalavahetustel aitavad seda tutvustada ja astuvad selle auks ka ise uiskudel üles tuntud Eesti lauljad ja uisutajad.

Foto: promo

Vanalinna Uisuplatsi esinemised algavad kell 17.00 ja on kõikidele huvilistele tasuta vaatamiseks. Hoia ennast kursis siin

ISU Iluuisutamise Juuniorite MM 2015 piletid on müügil piletilevis (Hinnad alates 5eurost).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles