Bobbi Kristina perekond sai arstidelt kurva uudise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon
Bobbi Kristina Brown ja Nick Gordon Foto: SCANPIX

Whitney Houstoni tütar Bobbi Kristina Brown ei tule arvatavasti iial teadvusele.

Kolmapäeval, neli päeva pärast seda, kui 21-aastane neiu teadvusetult oma kodu vannist leiti, teatas arst tema perekonnale kurva uudise - meditsiiniliselt pole Bobbi Kristina heaks enam võimalik midagi teha.

«Kõik tulevad haiglasse, et temaga viimast korda hüvasti jätta,» ütles pereliige ajakirjale People. 

Kõige raskemalt elab uudist üle Bobbi Kristina isa Bobby Brown. «Bobby on alates eilsest vahetpidamata nutnud. Me oleme kõik leinas.»

Teine pereliige käis samuti haiglas Bobbi Kristinaga hüvasti jätmas ja tunnistas, et seda uudist on raske uskuda: «Kui teda näeksite, arvaksite, et ta lihtsalt magab.» 

Pere loodab siiski viimase hetkeni imele: «Meile on kohale jõudmas, et see ongi kõik, kuid me palvetame, et Jumal sekkub ja teeb ta terveks.»

Bobbi Kristina leiti oma kodust näoli vannis lamamas 31. jaanuaril ning ta pandi kunstlikusse koomasse. Erinevate teadete kohaselt leiti tema kodust narkootikume.

Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston ja Bobby Brown 2004. aastal
Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston ja Bobby Brown 2004. aastal Foto: SCANPIX

Bobbi Kristina ema Whitney Houston leiti surnuna 2012. aastal Los Angeleses asuva hotellitoa vannist. Ta oli 48-aastane. Lahkamisaruandest selgus, et Whitney surma põhjustas kokaiinitarbimisest tingitud südameatakk. Parasjagu vannis olnud staar kaotas selle tagajärjel teadvuse ning uppus. Aastatepikkune kokaiinitarvitamine oli kahjustanud artereid, mis südant verega varustavad, need jäigastusid ja põhjustasid lõpuks surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles