Retro FMi saatejuhiks saab popstaar Kim Wilde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Wilde
Kim Wilde Foto: promo

Raadiojaama Retro FM nädalavahetuste hommikuid hakkab alates laupäevast sisustama briti popikoon Kim Wilde, kes mängib kuulajatele suurimaid kaheksakümnendate hitte.

Kim Wilde teeb oma muusikasaadet mitmetes riikides ja oli meelsasti nõus nende hulka lisama ka Eesti.  «Kim Wilde 80's Show» on Retro FMi eetris igal laupäeval ja pühapäeval kell 10, saated korduvad vastavalt esmaspäeval ja teisipäeval kell 19. Programm kestab kaks tundi.

Retro FMi programmijuhi Priit Vare sõnul on staaril väga hea raadiohääl. «Isegi kui inglise keelest aru ei saa, on see ikkagi väga nauditav,» kinnitas Vare. «Ta oleks nagu raadiosse loodud.»

Esimese saate pühendab Kim Wilde Grammy auhindadele, mida jagatakse USAs sel nädalavahetusel. Nii kõlavad laupäeval ja pühapäeval Retro FMis peamiselt suurimad Grammy-auhinna võitnud lood läbi aegade. Nädal hiljem on oodata sõbrapäeva erisaadet.

Foto: Maria Vahuri

Kim Wilde on inglise laulja, kes tõusis esmakordselt edetabelite tippu 1981. aastal looga "Kids In America".  Aastal 1986 avaldatud "You Keep Me Hangin' On" taga läbilöögi ka USAs.  Kuni 1996. aastani jõudis briti top50 sekka tervelt 25 singlit, neist tuntumad "You Came", "Cambodia", "If I Can't Have You" jt.

Üheksakümnendate lõpus taandus Kim Wilde muusikast, pühendudes hoopis aiandusele. Ootamatult võitis ta lillekasvatuses mitmeid auhindu ja oli selgi alal väga edukas. Ent koostöös saksa laulja Nenaga esitatud "Anyplace, Anywhere, Anytime" tõi ta suurele lavale tagasi ning edukas kontserdikarjäär sai jätku.

Retro FM on ainuke raadiojaam Eestis, mis pühendub üksnes vanema muusika mängimisele. Peamiselt kõlavad kaheksa- ja üheksakümnendate suurimad hittlood. Alates turuletulekust on jaama kuulajaskond jõudsalt kasvanud, ulatudes viimase TNS Emori uuringu kohaselt 156 tuhande kuulajani nädalas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles