Ben Collins alias Stig võib saada oma telesaate

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Collins
Ben Collins Foto: SCANPIX

Menusaate «Top Gear» Stigiks osutunud võidusõitja Ben Collins võib saada oma telesaate.

35-aastane Collins avaldab varsti oma autobiograafia « The Man in the White Suit», milles ta kirjeldab oma seitsme aasta pikkust tegevust telemaastiku ühe populaarseima tegelase Stigina, kirjutab The Telegraph.

BBC püüdis Collinsit takistada oma elulooraamatut avaldamast, kuid see ei õnnestunud.

Maski langetanud Collins ei saa aga enam Stigina esineda. Collinsi leping BBCga lõppes möödunud kuul ning seda ei pikendatud.

Kinnitamata andmetel olevat Collins sõlminud lepingu talendiagentuuriga. See võib sillutada talle teed oma saate juurde ning anda võimaluse saada seniste kolleegide, «Top Geari» saatejuhtide Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammondi konkurendiks.

Agentuuri teatel töötavad nad erinevate saateformaatide kallal, mille peategelane oleks võidusõitja.

«Collins on väga kena, hea suhtleja, intelligentne ja automaailmaga kursis. Asja iroonia peitub selles, et temast võib saada konkurent meestele, kes tema tegelasest Stigist tegid pooljumala,» lausus asjaga kursis olev allikas.

Ben Collins sai Stigiks 2003. aastal, mil ta vahetas välja eelmise, «musta» Stigi, kes oli võidusõitja Perry McCarthy. McCarthy paljastas end autobiograafias, mis kandis nime « Flat Out, Flat Broke». BBC loobus peale seda temast.

Tegelase Stigiga on seostatud mitmeid kuulsusi, kaasa arvatud Damon Hilli ja Michael Schumacherit.

Üles on kerkinud küsimus, kellest saab järgmine Stig.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles