Noored saavad ise alkoholivastast videot teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Sel nädalal algas Rimi algatatud videokonkurss «Minu stiil on tervislik», kuhu oodatakse noori saatma isetehtud videoklippe, milles noored tutvustavad oma suhtumist tervislikku eluviisi.

Terviseteemalises videokonkursis löövad kaasa ka sarja «Nullpunkt» osatäitja Saara Kadak ja konkursil Noortebänd 2014 osalenud ansambli Tuli liige Alex Verlin, kelle endi loodud videoklipid on lisatud veebilehele rimi.ee/reklaam.  Saara Kadaku sõnas, et tema jaoks tervislik eluviis nagu liikumine värskes õhus, tervislik ja kvaliteetne toit ning puhkus väga olulised. «Alkoholist ja suitsetamisest ma ei hooli. Kuigi noortele võib alkoholi tarbimine lahe tunduda, võib see hoopis inimese tervisele liiga teha. Just seepärast võiksid poisid ja tüdrukud meelemürkidest eemale hoida ning tervislikke eluviise harrastada,» selgitas Kadak.

Konkursi eestvedaja Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul ootab konkursi žürii noortelt nutikaid ja inspireerivaid videoid. «Tervislike eluviiside pooldamine on meie jaoks oluline põhimõte ning hindame kõrgelt kõiki, kes julgevad ja tahavad sellega teistele eeskujuks olla ja sel teemal kaasa rääkida. Samas on see ka hea võimalus noortel reklaamivallas kätt proovida ja ennast varakult turundusmaastikul sisse seada,» lisas ta.  

Tervise Arengu Instituudi kommunikatsiooniosakonna juht Helen Noormets tervitas videokonkursi ideed. «Positiivne eeskuju julgustab. Konkurss aitab kindlasti kaasa tervislikuma mõtteviisi levikule noorte seas,» kommenteeris Noormets.

Foto: Ekraanitõmmis videost

Videokonkursil osalemiseks on vaja luua 15-sekundiline videoklipp, mis kutsub üles järgima tervislikku elustiili ja ärgitab alkoholist ja suitsetamisest hoiduma. Konkursil osalemiseks tuleb video üles laadida veebilehele rimi.ee/reklaam hiljemalt 28. veebruaril.

Saabunud videoid hindab žürii, kuhu kuuluvad «Nullpunkti» osatäitja Saara Kadak, Noortebänd 2014 osaleja Alex Verlin, Rasmus Rask, Tervise Arengu Instituudi kommunikatsiooniosakonna juht Helen Noormets, reklaamiagentuuri Idea AD loovjuht Tõnis Vassar ning Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. Parimad videod on alates märtsist nähtavad Rimi veebis ja Facebooki lehel. Žürii lemmik pälvib auhinnaks 300-eurose Rimi kinkekaardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles