Juhan Partsi kass kontrollib Nõmme piirkonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts koos Miisuga valitsuse aastalõpu pressikonverentsil 2004. aastal
Juhan Parts koos Miisuga valitsuse aastalõpu pressikonverentsil 2004. aastal Foto: Peeter Langovits

Kas mäletate Juhan Partsi kassi Toompealt ajast, kui Parts peaministri ametis oli? Saanud nooruses meediastaariks, naudib kiisu nüüd rahulikku täiskasvanuelu Juhan Partsi ja Daisy Taugi kodus Nõmmel.

 

«Väikese kassipojana ta Stenbocki (valitsuse asukoht Toompeal – T.L.) minuga jõudis ning kohe suure tähelepanu alla sattus. Sestap ta täna pigem väldib tähelepanu,» rääkis Parts TV3 uudistele. Parts oli peaminister aastatel 2003-2005. Juuresolev foto kass Miisust pärineb 2003. aastast.

«Miisu on tubli ja elab kassielu, kontrollib piirkonda, ära ei kao. Kui tahab, siis magab, kui tahab, käib õues, on üsna isepäine,» räägib kassi peremees.

«Kui meil on külalised ja tuba rahvast täis, poeb Miisu kapinurka varju. Ta ei tule pai norima – ju ta on siis Stenbockis põhjalikult ära silitatud,» annab täna majandus- ja kommunikatsiooniministri ametit pidav Parts Miisu elustiilist ülevaate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles