Klubi Teater on laupäeval latex-kaunitaride haardes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erotic Cinema «Latex Queens»
Erotic Cinema «Latex Queens» Foto: Klubi Teater

Napilt keha katvad korsetid, latekspüksid ning seda kõike täiustav komponent - piits! Sel laupäeval, 7.veebruaril toimuv Erotic Cinema «Latex Queens» on öö, mis toob salajased unistused ja filmidest tuntud karmid sensuaalsused naisikoonid klubi Teater lavadele!

Kui igapäevaelus on pigem levinud arusaam, et  ohjad on mehe käes, siis sel ööl on võim naistel! Just nii, naised, eesotsas klubi Teater kaunitaridega, kes selleks õhtuks muutuvad karmideks Latex Queenideks, panevad vere kiiremini käima kõigil saalisolevatel noormeestel.

Sel ööl toidavad lateks-kaunitarid ka Hr. Grey salajaseimaid fantaasiaid - rollimängud võivad alata ning sel ööl on kõik lubatud!

Kohalikud Lateks-kaunitarid on selleks ööks eeskuju võtnud teiste hulgas  «Dominatrix Governesses'st» pärit Theresa Berkley, kes tegutses Londonis ja kasutas meeste korrale kutsumiseks piitsa või keppi ja «Berkley Horse'i», mis enda spetsiaalselt ihunuhtluseks mõeldud masina eesmärgiga on tugevalt seotud ka tänapäevase erootiliselt piinava roleplay'ga, mis on levinud üle maailma ja pakub suuremal või vähesemal määral suurt naudingut väga paljudele.

Foto: Klubi Teater

Nagu alati, on Erotic Cinema üritusel oodata palju üllatusi ja erutavaid etteasteid, kuid kindel on see, et laupäevasel peol selgitatakse välja, kes on öistes mängudes alluv ning kes paneb teised enda ihade järgi tegutsema. Sel ööl kannavad klubi Teater diivad minimaalset riietust ning üllatavad külalisi eriti põnevate ja vallatute mänguasjadega, mida üleannetumad ehk ka omal nahal kogeda saavad.

Pane selga enda kõige sensuaalsem latekskostüüm ning lase enda naiselikud võlud käiku laupäevalsel Erotic Cinemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles