Lordi tuleb taas Eestisse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni edukaimalt on Soomet Eurovisioonil esindanud ansambel Lordi.
Seni edukaimalt on Soomet Eurovisioonil esindanud ansambel Lordi. Foto: SCANPIX

Soome Eurovisiooni-ime Lordi tuleb kolmandat korda Eestisse.


Viimati esineti siin 24. veebruaril 2007 Saku Suurhallis. Seekord esineb bänd 8. novembril Tallinnas Rock Cafés, seisab info bändi kodulehel.

Tuuri «Europe for Breakfast» raames toimub 30 kontserdit 18 riigis, bändi kodulehel lubatakse lisagi. Tuur algab Venemaal 5. novembril ja lõpeb vahetult enne jõule 19. detsembril Hannoveris. Bändi plaadiesitluskontsert toimub 18. septembril Helsingis klubis Nosturi.

Lordi ilmutab peagi oma viienda stuudio albumi «Babez for Breakfast». Euroopas ilmub see 15. septembril ja Saksamaal 10. septembril 2010. Albumi produtsendiks on Michael Wagener. Täna avaldas bänd eelkuulamiseks ka terves mahus albumi (kõik 15 lugu) oma MySpace lehel http://www.myspace.com/lordi.

Augustis ilmus Lordil ka iPhone'ile ja iPod Touch'ile mõeldud mäng nime all «Lordi The Game». Mängus on ka kaks laulu ilmuvalt albumilt: «This Is Heavy Metal» ja «I Am Bigger Than You».
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles