Disainer Antonio: kukepükstega saavad mehed paremini kingi näidata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio võis eilse kollektsiooni esitlusega rahule jääda
Antonio võis eilse kollektsiooni esitlusega rahule jääda Foto: Jelena Rudi

Eilsel oodatul moesündmusel – Baltika sügistalvise kollektsiooni presentatsioonil-, nägi nii mõnegi Baltmani ülikonda näitava modelli jalas üsnagi lühikese sääre või üleskeeratud säärega pükse (vaata pilte!). Selgitust jagab brändi peadisainer Antonio, muuhulgas selgub alljärgnevas loos seegi, kuidas aitab järjepidev ülikonnakandmine hommikuti väärtuslikku aega kokku hoida.

 

«Moepealinnades on püksisäärte üleskeeramine olnud moes juba mitu aastat,» räägib Antonio. «See on tulnud sellest, et kingamood on läinud hästi ..., ma ei saaks öelda et edevaks, aga kui sul on kvaliteetsed väga ilusad kingad, siis on tore neid näidata.»

Lühema säärega püksidel on teinegi boonus. «Teinekord, kui sul on vähe kenam sokk, värviline näiteks, siis on see ka põhjuseks olnud. See sääre üleskeeramise mood tuli keegi ei tea kust kohast, lihtsalt hakati nii tegema.»

Antonio lisab: «Siin võib olla ka praktiline teema, et suvel oli palav ja keegi keeras sääred üles, et oleks vähe jahedam.»

Ülikonnadisainerile kohaselt kannab Antonio samast kangast kuube ja viigipükse tihti. «Minu jaoks on tööl ülikonna kandmine väga mugav,» põhjendab ta, «sest siis sa ei pea hommikul mõtlema, mida selga panna. Puhtad särgid, ülikonnad, paned selga ja sa ei kuluta aega,» kiidab disainer.

Olulisim ülikonna kandmise juures on enesekindlus, krampis olemine ei tule kasuks, märgib Antonio ja ütleb, et ideaalis on tegu rõivaga, mis rõhutab kandja häid omadusi ja peidab mitte nii häid. Ülikonna kandmise vilumus tekib siiski aja jooksul. «Kui sa selle saad, siis kanna seda ja ole loomulik, küllap hakkad lõpuks asja armastama,» julgustab disainer mehi ülikonnastuma.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles