Jalgpallur Indrek Zelinski astus üles ülikonnamodellina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski
Indrek Zelinski Foto: Jelena Rudi

Eilsel Baltika moedemonstratsioonil jalutas endine Eesti koondise ründeäss Zelinski sundimatul moel poodiumil talle spetsiaalselt õmmeldud Baltmani tumedas ülikonnas, mahukas pallikott õlal. «Tunnen end ülikonnas hästi, tahaks neid tihedamalt kanda,» ütles ta.

 

Indrek, kuidas jalgpalluritele ülikonna kandmine istub?

Arvamusi on nii- ja naasuguseid. Kui on pikk lend, võib ülikond olla mõnele natuke ebamugav. Hotellist staadionile sõites ja lühematel lendudel on väga hea, kui meeskonnal on ülikond seljas. Esindusmeeskond peab välja nägema esinduslik, ülikonna kandmine lisab soliidsust ja ühtekuuluvustunnet.

 

Kas jalgpallil ja ülikondadel on ühisjooni?

Jalgpall on mehine mäng, kuigi naised ja tüdrukud mängivad seda ka. Ülikonnad on väga mehelikud. Samas ei tee ülikond automaatselt mehest meest, ülikonda peab oskama välja kanda ja vastavalt käituma. Kindlasti annab ülikond juurde soliidsust ja mehisust, naisterahvastel on hea vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles