NO99 muutub ööklubiks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teater NO99
Teater NO99 Foto: Jelena Rudi

Külastades Plektrum Festivali üritusi, ei tohi loomulikult vahele jätta ka Plektrumi unikaalset ja juba legendaarseks saanud KlubiÖÖd!


Eelnevatel aastatel on olnud just klubiööd Plektrumi suurimateks üritusteks, toimudes Linnahallis, Eesti Kunstiakadeemias jne. Pettuma ei pea ka seekord, sest täna muutub hiiglaslikuks klubiks teater NO99, kus pidu toimub läbi kolme korruse ja kolme saali.

Uksed avatakse kell 22.00 ja klubi suures saalis ehk teatrisaalis astub üles Prantsuse DJ legend Pilooski koos briti futudisko lipulaeva Padded Cell kontserdiga.
Eelnevalt soojendab peaesinejaid live kavaga sel aastal Eesti muusikamaastikule komeedina tõusnud Mustad Noodid koos imekauni lauljatari Luisa Värkiga. Lisaks sellele on Plektrumi klubiöö tekitanud NO99 Jazziklubisse eraldi fookuse. Selleks on uus ning avastamata kvaliteetne vene muusika, mille programmi on kokku pannud Manka Boutique. Selle raames astuvad üles PX Band, TrioPhonix, MicroCobra ja Green Regime.

Klubiöö saalis number kolm ehk Green Roomis rivistub üles Eesti oma dirty sound system ehk muusikat nii edasi- kui tagasijõudnutele. Sealseteks esinejateks on Kohvirecordsi maaler ning hobimesinik Hannes Praks, Ott «Ottimo» Kelpman audiotalust ning nullgravitatsiooni taevalikud meistrid galaktika lõõgastunumatest tsivilisatsioonidest - Avalon & Gabral võrguruumist Planet Moth (moth.planet.ee), kes toovad teieni fonogramm-käsitsijuhtimise teel mõnusaimad helid, selleks et ka kõige kalgimasse kolpa puuriks päiksekiir!

NO99 teatri muudavad ainult selleks õhtuks maagiliseks Skandinaavia parima valgustustiimi Suneffects loodud valguslahendused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles