Baltmani meestemood liigub sügisel tagasi soliidse joonega ärirõiva suunas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügisene meestemood hindab kvaliteetset klassikat. Baltmani meestemood liigub sügisel tagasi soliidse, ent modernse joonega ärirõiva suunas.

Meeste sügismoe üks olulisi omadusi on oskus sobituda olemasolevasse garderoobi ning tuua sinna täpselt vajalik kogus trendikust.

Uuel hooajal tasuks meestel varuda endale hästiistuv kaherealise pintsakuga ülikond, vabamaks olemiseks aga kootud pintsak, kardigan, palmikutega kudum ning teksasärk.
 

BALTMAN

Meestemood liigub sügisel tagasi soliidse, ent modernse joonega ärirõiva suunas.

Uue hooaja meesteriiete puhul on olulisim nende oskus sobituda juba olemasolevasse garderoobi, lisades sinna vajaliku annuse trendikust ning innovatiivsust.

Värvigamma tuumiku moodustavad aegumatu must, hall ja tumesinine. Sügis-talve võtmetoodeteks on militaarstiilis pintsak, hästiistuv klassikaline meestemantel ning elegantne kaherealise pintsakuga ülikond, mida täiendavad kvaliteetsed aksessuaarid.

 
Ülikondade osas jätkab võidukäiku kehasse töödeldud ühe lõhikuga slim fit lõige, mida Baltman pakub uuel hooajal ka aegumatu kaherealise pintsakuga.

Särgimood segab samuti klassikat ja kaasaega – moes on modernsete kitsaste kraede ning mansetinööpidega klassikalised valged ja mustad särgid, mille kõrvale on moehitina tõusnud kontrastsetes värvides krae- ja mansetidetailidega särgid.

Lihtsa särgiga sobib kanda nii kitsaid, kui ka keskmise laiusega triibulise, täpilise ning ruudulise mustriga lipse.

 

Ülerõivatrendide märksõnadeks on laia revääriga mantlid, kinninööbitav kaelus  ning kaherealine kinnis. Värvide poolest domineerivad endiselt hall ja must, kuid oluliselt on fookusesse tõusnud kangaste koostise, tehnoloogiliste töötluste ja struktuuride valik.

Kiika pildigaleriid!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles