Vilniuse linnatänaval kihutas David Coulthard

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vilniuse Konstitucijos avenüü moondus kolmapäeva õhtul 900-meetriseks F1 rajaks, millel kihutas oma vormeliga  David Coulthard.


Kümned tuhanded leedukad said osa ehtsast F1 elamusest, sest Leedu pealinnas leidis aset Red Bull Speed Avenue. Rajale sõitis tuntud ja armastatud F1 legend David Coulthard, kes pealtvaatajatele näitas, mis puust F1 masin tehtud on. Mootori  mürinast lummatud pealtvaatajaid jagus, vaatamata sügisesele vihmasele ilmale nii tänavatele kui ka lähedal asetsevate majade akendele ja katustele.

Pealtvaatajate kommentaarid olid ülevoolavad ning tunnistati ühel meelel, et päriselus taolist imemasinat näha ja kuulda on äärmiselt võimas. Pressikonverentsil tõdes David Coulthard, et Vilnius on kena linn, talle meeldib siin ning, et ta annab oma parima, et pealtvaatajad võiksid super-show'd nautida.

Lisaks David Coulthardile lõbustasid kohale saabunuid erinevad Leedu autospordi professionaalid. Ralliäs Benediktas Vanagas ning Leedu parimad drifterid Timas Simaška, Darius Balys, Evaldas Kovalenka ja Ramūnas Brūzga andsid rahvale unustamatu show. Üritust kommenteeris igipõline F1 kommentaator, 14-aastase staažiga Kristijonas Kaikaris.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles