Ivo Nikkolo karudega kudumid annavad edasi headust ja lapsepõlve-soojust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavune sügismood on inspireeritud maailma moepealinnadest. Moekunstnik Ivo Nikkolo arvates on majanduslanguse karmus  vaheldumas soojuse ja naiselikkusega.

Sügismood on inspireeritud maailma moepealinnadest, militaarstiilist  ja erinevatest ajastutest – moepildile pääsevad nii 50ndad, 60ndad kui 70ndad. Värvidest teevad ilma metalsed hallid ja mustad, klassikaline beež, elektrisinine ning kärtsroosa.

IVO NIKKOLO

Majanduslanguse karmus on vaheldumas soojuse ja naiselikkusega. Moes väljendub see elegantsetes liialdustes – näiteks luksuslikud detailid käistel ja pluusidel; samuti soojade toonide pealtungis –moes on kaamelitoonid, šokolaadinüansid ning pidulik punane.

Naiselikkust rõhutavad šikid kudumkleidid, alt laienev seelikuosa, rüüšid, voogavad ja kergelt kukkuvad kangad, poolläbipaistev siid, pehme angooravill.

 

Elegantsi kõrval on Nikkolo kollektsioonis uuemad moetuuled esindatud mitmel viisil – vööga ja vööta, pükstega ja ilma kantav kottkleit, neetidega kaunistatud särgid, rõhutatud õlgadega peokleidid, ning mitmed bravuurikad värvid – Schiparelli roosa, elektrisinine ja külm hall.

 

Headust ning lapsepõlve-soojust annavad edasi ka karudega kudumid, sallid ja mütsid, karupüksid. Šikk hall pükskostüüm saab uue mõtte, kui rinnale kinnitada mõmmidega pross. Naiselik ja armas olla on jälle okei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles