Jüri Lina peab kolm saladuslikku loengut

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lina.
Jüri Lina. Foto: Erakogu

Esoteerik ja kummaliste nähtuste uurija Jüri Lina peab uue nädala alguses kolmes linnas loengu saladuste kohta, mis ta avastas tänavu suvel.

Muuhulgas räägib Lina näiteks teemal, milline on suurim kuritegu. Lina annab vastuse küsimusele, kuhu kadusid juba valminud Saksa aatomipommid kevadel 1945. Samuti tuleb jutuks, kuidas lääneliitlased Saksamaa omavahel ära jaotasid ja hämmastavas koostöös rüüstasid, et toetada Nõukogude Liidu verejanulisi plaane.

Veel tuleb juttu tsingi jahmatavatest omadustest, saladuslikust seosest pastišši ja uue maailmakorra vahel ning paljust muustki äärmiselt saladuslikust.

Loengud toimuvad esmaspäeval, 6. septembril kell 19 Tallinna Eesti rahvusraamatukogu väikeses saalis, teisipäeval, 7. septembril kell 19 Tartu Dorpati konverentsikeskuse Petersoni saalis ja kolmapäeval, 8. septembril kell 19 Pärnu hotellis Viiking.

Loengud on tasulised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles