Galerii: Ilmar Taska filmi «Hirmu tiivad» eelesilinastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Eile oli Tallinnas Solarise keskuses Taska lavastatud uue õudusfilmi eelesilinastus, kuhu tulid uut filmi vaatama paljud tuntud inimesed – vaata galeriid!

 

Ilmar Taska ütles oma sissejuhatavas jutus, et iga filmitegija võiks lavastada vähemalt ühe õudusfilmi nagu ka ühe komöödia. Talle tegi töö huvitavaks filmis kajastatav kunsti ja psühhiaatria teema, samuti nautis ta tööd eriefektidega. Taska loodab, et tema lavastatud film aitab heita valgust hingeelu varjukülgedele.

Lühidalt on filmi sisu järgmine. Paarile kunstnikule hakkavad nende unenägudes ilmuma hirmuäratavad tiivulised olendid, keda ratsionaalse mõtlemisse jõusse uskuv naispsühhiaater püüab kunstnike meelest eemale peletada. Võrdlemisi juhuslikult satub seltskond inimesi üksikusse maamajja, kus neil tuleb end juba üpris reaalseks muutunud verejanuliste olendite eest kaitsma asuda.

Tänasest linastub film Tallinna ja Tartu Cinnamoni kinodes, alla 12aastastele on see keelatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles