Laura Junson & The Jeth avaldas teise singli peagi ilmuvalt debüütalbumilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Junson & The Jeth debüütalbum on valmis!
Laura Junson & The Jeth debüütalbum on valmis! Foto: promo

Ansambel Laura Junson & The Jeth avaldas täna teise singli enda esimeselt kauamängivalt helikandjalt. Singel kannab nime "Songbird" ning seda on võimalik kuulata bändi Soundcloudi lehelt.

Debüütplaadi esitluskontserdid saavad alguse juba sellel reedel Kuressaare Kultuurikeskuses. Kontserdid toimuvad veel Tartus, Pärnus, Viljandis ja Tallinnas.

Laura Junson & The Jeth’i looming on sündinud Laura Junsoni ja ansambliliikmete vahelise sujuva koostöö tulemusena, kus põimuvad omavahel pop- ja improvisatsiooniline muusika. Bändiliikmed ise on muusikat iseloomustanud järgmiste märksõnadega: soulful, progressive, indie-folk-kantri-pop.

Helikandjalt saab kuulda enamjaolt Laura Junsoni kui ka Erko Niidu uudisloomingut, mis pole seni veel laiema avalikkuse ette jõudnud. Laulutekstid on kirjutatud Laura Junsoni poolt. Kõiki ansambli liikmeid seob ühine muusikaline tunnetus ja hingamine, mis on üsnagi kauaaegse koostöö vili.

Ansamblisse kuuluvad:

Laura Junson (vokaal, kitarr), Erko Niit (vokaal, kitarrid) ja Heikko Joseph Remmel (bass), Joel Rasmus Remmel (klahvpillid), Tõnu Tubli (löökpillid).

Käesoleva projekti raames teevad kaasa Villu Talsi (mandoliin – Curly Strings), Eeva Talsi (viiul – Curly Strings), Allan Järve (Raul Sööt Deeper Sound, Pae Kollektiiv).

Kuula uut singlit SIIT!

Kuidas meeldib?

Laura Junson & The Jeth debüütalbum:

Salvestus Kaur Kenk, Erko Niit ja Laura Junson (august-detsember 2014)

Mix Ago Teppand

Master Minerva Pappi at Chartmakers Mastering

Produktsioon Laura Junson ja Erko Niit

Kujundus Liisi Tamm

Fotod Madis Reimund

Projektijuht Mikk Kirikal

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles