Maire Aunaste: IRL ei saa eluilmas koalitsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Ekraanitõmmis videost

Internetti on anonüümse kasutaja poolt üles laetud video, kus on näha Maire Aunastet rääkimas IRL-i uuest kampaaniast. Kohati jääb videost mulje, nagu ei saaks Aunaste üldse aru, mida tema erakond valimiskampaania käigus lubanud on.

Küsimusele «Mida tuleks Eesti maksukorralduses muuta?» ei oska Aunaste isegi vastata. Lisaks räägib värske poliitik, kuidas maksureformiga ei võida õpetajad, politseinikud ja arstid sentigi. Lõpuks lisab ka Aunaste, et IRL ei saa koalitsiooni ja see oli üks põhjustest, miks ta just selle erakonnaga liitus. Aunaste soovib enne opositsioonis teistele vasturääkimist harjutada, kui ise mugavale võimupositsioonile potsatab.

Kas tegemist on ehtsa videoga või teeb keegi nalja? Veenduge ise videot vaadates.

Maire Aunaste kommenteeris videot Elu24'le:

Täna avaldati internetis minuga anonüümselt tehtud “intervjuu”. Lisan sellele ka omapoolse selgituse. Ligikaudu kaks nädalat tagasi tulid Võrus kohvikus Muffin minu juurde kaks tundmatut noormest, kes ütlesid, et nad on online portaalist ning rohkem nad ennast ei tutvustanud. Kokku tehti minuga ligikaudu pooletunnine intervjuu.

Nüüd on see intervjuu kokku monteeritud vähem kui kahte minutisse ning moel, kus minule esitatud küsimused ja vastused omavahel ei kattu. Ma olin poliitikasse tulles valmis teravateks rünnakuteks, kuid kindlasti ei osanud ma ette näha taolisi võtteid. Sellest järeldan, et olen poliitiliselt tugev konkurent ning just seetõttu oli vaja anonüümselt valmistada ka taoline videoklipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles