Vaata! Milline oli Katy Perry Super Bowli poolaja show?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi. Poolajal rõõmustas Phoenixis pealtvaatajaid Katy Perry.
Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi. Poolajal rõõmustas Phoenixis pealtvaatajaid Katy Perry. Foto: SCANPIX

Pühapäeval, 1. veebruaril leidis aset iga-aastane Ameerika jalgpalli süürsündmus, Super Bowl. Ürituse üheks oodatuimaks hetkeks on alati olnud poolaja show, kus kuulsad artistid astuvad üles võimsa kavaga. Sellel aastal oli Super Bowli poolajal esinevaks artistiks Katy Perry.

Perry show kestis kokku üle 12 minuti ning seal võis näha suurt mehaanilist lõvi, haikostüümides tantsijaid ning võimsat ilutulestikku. Lisaks Perryle astus lavale ka kuulus naisräppar Missy Elliot.

Vaata, milline oli Perry esitus Super Bowlil. Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles