Auto24 Rally Estonia ametliku kontsert-show peaesinejaks sel suvel on Scooter

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scooter
Scooter Foto: promo

Selle suve rallispordi tippsündmuse auto24 Rally Estonia 2015 ametlik võimas järelpidu on teada - esimese rallipäeva lõpus 17. juulil annab Tartu lauluväljakul suurejoonelise kontserdi legendaarne Saksamaa tantsumuusika legend Scooter!

Scooter on Saksamaalt pärit tantsumuusika fenomen, kes tänaseks on tegutsenud üle 21-aasta ja müünud rohkem kui 31 miljonit plaati, sealhulgas teeninud ka üle 80ne kuld ja plaatina auhinna. Nad on läbi aastate käinud kolmeteistkümnel tuuril, millele lisaks olnud suurel hulgal kontserditel peaesinejaks. Nende muusikastiil on täiesti unikaalne, sidudes nii mitmed erinevad tantsumuusika harud nii räpi kui tehnoga, kuid jäädes sama aeg täiesti omapäraseks, mille sarnaseid viljelejaid pole. See on ka neile aastakümneteks edu taganud. Bändi arvestatakse ka kui üht Saksamaa edukamat hittide väljaandjat. Nende 23 singlit on jõudnud kõik edetabelites Top 10-sse.  Bändi tuntumatuteks hittideks on lood nagu  “Fire”, “How Much Is The Fish”, “Hyper, Hyper”, “Move Your Ass”, “Nessaja”, “4 am”, “Maria (I like it loud)” jpm.

Foto: promo

Bändi varasemad esinemised  Eestis on olnud äärmiselt edukad, kuid seekord tahab Scooter oma fänne üllatada eriliselt võimsa valgus- ja lasershowga ning enneolematute püroefektidega.  Üle 6 aasta taas Eestisse naastes soovib bänd tervitada oma fänne ning anda kontserdi veel suurema kui eal varem, mis jääks fännidele ja inimestele meelde veel aastateks.

Uksed lähevad lahti kell 18:00. Megastaari eel astuvad lavale veel mitmed kodumaised superstaarid ja bändid, kes suurele showle enne hoo sisse tõmbavad. Eesti artistid avalikustame vahetult enne naistepäeva!

Esimesed 2000 piletit on võimalus soetada selle suve võimsamale showle soodushinnaga 19 eurot ja eksklusiivsed 500 fan zone piletit tuleb müüki hinnaga 59 eurot!

Piletid tulevad müüki Piletilevisse 02.02.15 kell 10:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles