Muse laulja tüdruksõber ei tea kallima laule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Bellamy ja Kate Hudson
Matt Bellamy ja Kate Hudson Foto: SCANPIX

Muse laulja Matt Bellamy (32) tüdruksõbra Kate Hudsoni (31) sõnul ei oska ta Muse loomingust oma lemmiklaule nimetada, sest õpib alles Bellamyd tundma.

«Ha-ha! Ei oska vastata, me alles õpime üksteist tundma, » itsitas ameerika näitlejanna Hudson ajakiri Elle lemmiklaulude küsimuse peale. Filmist «Kuidas kutist 10 päevaga lahti saada» laiemat tuntust kogunud Hudson lisas, et kuigi Matt on imetore, pole ta pulmade peale veel mõelnud.

 

See avaldus tõestab vana ütlust, et ega pea pole prügikast, et kõike meelde jätta (ju Hudson mõnda Muse lugu ikka on kuulnud). Tähtsam on teada, kust vajalikku infot vajalikul ajal leida. Vaadake või Singer-Vingeri lauljat Hardi Volmerit. Asi tal nüüd siis poleks kolmkümmend aastat vanade lugude teksti pähe õppida, aga ei, tema kasutab ikka esinemistel tekstilehte. Pealegi, näitlejana peab Hudson niigi leivateenimiseks igasugu asju pähe õppima, ehk nii ta hoidubki eraelus end faktidega koormamast.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles