Kallimaga koos treenimine mõjub hästi vähemalt neljal suurepärasel põhjusel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Partneriga koos treenimine hoiab suhte tervena. Olgu selleks trenniks siis matkamine, spinning või jõusaalis käimine – ühine aktiivne tegevus on mitu korda parem kui koos teleri vaatamine. 

Järgmine kord, kui mõtlete, mida oma kohtinguõhtul teha, võtke ette üks virgutav trenn. Pärast seda on teleka ees lõõgastumine juba palju mõnusam. You Beauty selgitab, miks on nii kasulik koos teise poolega trenni teha.

  1. Nii teete te seda palju suurema tõenäosusega. Paljud meist vajavad trenni minekuks mingit julgustust, kui mitte takkasundimist. Siin ongi suur abi partnerist. 2015. aasta jaanuaris avaldas JAMA Internal Medicine uuringu, milles jälgiti, kui suure tõenäosusega inimesed oma elukaaslase eeskujul elu tervislikumaks muudavad. Tervislikuma eluviisi all peeti silmas suitsetamisest loobumist, füüsilist aktiivsust ja kaalulangetamist. Nii leitigi, et uute harjumuste kinnistamine on tõenäolisem, kui samaga tegeleb ka kallim.
  2. See parandab teie seksuaalelu. On ilmselge, et kui inimene ei liigu, on ta lodevam ja tal pole palju jaksu. Uuringud on aga lisaks näidanud, et intensiivse trenni järel tõuseb organismis testosterooni tase, mis muudab nii mehi kui naisi himuramaks.
  3. See tõstab su enesekindlust. … mis taas tasub end ära linade vahel olles. Arkansase ülikoolis tehtud uuring näitas, et mida rohkem naised trenni teevad, seda atraktiivsema ja ihaldusväärsena nad end tunnevad. Kui enesekindlusele ja seksikusele lisada veel kerge testosterooni annus, on kindel, et tunned end kallima käte vahel varasemast paremini.
  4. Te veedate koos rohkem aega ja saate lähedasemaks. Ära võta trenni kui tüütut kohustust, aga pigem kui kvaliteetaega, mida on tore koos kallimaga ühiselt veeta. See on võimalus vormi saada ja oma enesetunnet parandada. Rääkimata sellest, et trenn (või mistahes aktiivne hobi) pakub teile rohkem jutuainet ja teeb teid lähedasemaks. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles