Soome ekspeaministrit Matti Vanhaneni seostatakse blondi alluvaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matti Vanhanen tänavu mais olles veel peaministri ametis
Matti Vanhanen tänavu mais olles veel peaministri ametis Foto: SCANPIX

Mööduv suvi on Matti Vanhanenile (54) olnud sündmusterohke: just enne jaanipäeva sai ta priiks peaministriametist, samuti katkestas ta kihluse Sirkka Mertalaga. Nüüd arvavad soome tabloidid, et Vanhanenil on suhe kolleegiga pereäride liidust.

 

Sellesisulise esikaane avaldas täna soome kõmuajakiri «7 päivää», kus Vanhaneni uueks sümpaatiaks peetakse Eveliina Talvitied (40), kes töötab Soome pereäride liidu pressiesindajana. Noorpõlves ajakirjanikuna töötanud Vanhanen hakkab sel kuul juhtima sama organisatsiooni.

Iltasanomates lükkas Vanhanen täna spekulatsiooni suhtest Talvitiega ümber: «Lükkan ümber, ei pea paika,» sõnas Vanhanen. Ka Talvitie eitab suhet.

«7 päivää» sõnul on Vanhanen kohtunud Talvitiega alates tänavu juulist. Talvitie on teinud neli aastat tagasi lähedast koostööd Soome parlamendiliikme Ilkka Kanervaga, kui kirjutas temast raamatu «Kümnevõistleja». Fotot Eveliina Talvitiest vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles