Auri Hakomaa halb aasta - ilma nii restoranist kui kallimast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest. Foto: Toomas Tatar

Restorani Clazz omanik Auri Hakomaa jaoks oli 2014 halb aasta. Veebruaris kuulutati välja tema restorani Clazz pankrot ning suvel läks ta lahku oma kaaslasest Ave Ojast.

Hakomaa sõnul polnud suhte lõpu põhjuseks restorani sulgemine. «Meie teed läksid lahku palju hiljem peale Clazzi pankrotti, kuid oleme väga head sõbrad ja lähedased inimesed,» vahendab Kroonika mehe kommentaare.

Veel lükkas Hakomaa Kroonika artiklis ümber kuulujutud, nagu oleks restoranis Clazz Ave Ojaste juhtimise all valitsenud pingeline õhkkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles