Evelin Ilves juhatas turisti õigele teele

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene koolipäev. President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves saatsid täna oma tütre Kadri Keiu Vanalinna Hariduskolleegiumi esimesse klassi.
Esimene koolipäev. President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves saatsid täna oma tütre Kadri Keiu Vanalinna Hariduskolleegiumi esimesse klassi. Foto: Toomas Huik

Eile saatis presidendipaar oma tütre Kadri Keiu Ilvese kooliteele.


Tütarlaps astus Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi 1. tüdrukute klassi. Sellega seoses avanes Evelin Ilvesel võimalus juhatada eksinud inimhinge. Kui presidendiproua Vene tänaval asuvast koolimajast välja astus, pöördus tema poole üks turist, kes hoolimata käes olevast kaardist ei suutnud õiget teed leida. Lahkelt ja soravalt juhatas E. Ilves eksinud Eesti riigi külalise sinna, kuhu too soovis minna.

«Evelin Ilvese inglise keel on väga ladus ja esinemismaneer sõbralik,» kommenteeris üks sama kooli abiturient, kes vahejuhtumit pealt nägi.

See on tõeline Eesti märk! Kas kujutaksite ette, et näiteks Carla Bruni või Michelle Obama vaevuksid oma kodulinnas turistidele teed juhatama? Welcome to Estonia!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles