Madeleine McCanni röövisid mustlased?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann 2007. aastal ja milline ta võib nüüd välja näha
Madeleine McCann 2007. aastal ja milline ta võib nüüd välja näha Foto: SCANPIX

Oma surivoodil ülestunnistuse teinud pedofiili sõnul röövisid Briti tüdruku Madeleine McCanni mustlased, kes röövitud lapsi jõukatele viljatutele paaridele müüvad.

Madeleine´i röövimises kahtlustatud Raymond Hewlett kirjutas vastavasisulise lahkumiskirja oma pojale Wayne Hewlettile, kirjutab Huffington Post.

Raymond Hewletti kirjas seisab, et tüdruku varastamise taga on varastatud lastega äritsev mustlaste gäng.

Mehe poja sõnul sai ta kirja lugedes šoki.

«Mu isa kirjutas, et ta tahtis enne surma selle kohutava saladuse paljastada. Ka ei olevat ta Maddie röövimisega seotud, kuid ta teab, kes on,» jätkas pedofiili poeg.

Wayne Hewlett selgitas, et ta isal oli Portugalis mustlasest sõber, kes alkoholijoobes olnuna talle Madeleine McCanni röövimise mustlaste poolt üles tunnistas.

«Mu isa andmetel on see mustlasgäng Portugalis tegutsenud juba pikka aega. Nad teevad kuurortidesse koos vanematega tulnud lastest fotosid ja näitavad neid potentsiaalsetele lapseostjatele. Need isikud ütlevad siis kas jah või ei. Kui jah, siis laps varastatakse,» lisas mees.

Raymond Hewletti kirja järgi ei ole laste röövimine seotud pedofiilidega ning sellel ei ole seksuaalset tagapõhja. Mustlaste lasteäris keerlevad väga suured summad.

Raymond Hewlett suri kõrivähi tagajärjel selle aasta aprillis 62-aastaselt. Ta keeldus kohtumast tüdruku kadumist uurivate detektiividega.

Briti tüdruk Madeleine McCann jäi kadunuks 2007. aasta mais Portugalis Praia da Luzi kuurortis hotellitoas magades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles